Pěvecký sbor

PĚVECKÝ SBOR pro školní rok 2024/2025

V Davli bude výuka probíhat v prostorách ZŠ, kde má ZUŠ odloučené pracoviště. – může dojít ještě k posunu času výuky – více informací Vám podá pedagog. O případně změně budeme informovat na stránkách ZUŠ. 

ROZVRH:

14.35 – 16.05 hod. čtvrtek

Petra Škorpíková kontakt pedagog: skorpikova@zusvrane.cz

Pro žáky, kteří navštěvují naší ZUŠ – hudební obor je  bez úplaty za vzdělávání. Stačí pouze napsat zájem o účast ve sboru ředitelce školy na mailovou adresu: vrane@zusvrane.cz

Pro ostatní zájemce je cena 1.000, – Kč/ pololetí

Kurzovné se platí pololetně na účet školy 181745406/0300

Splatnost: do 15. září a 15. února příslušného pololetí. 

Přihláška pro nové zájemce PŘIHLÁŠKA Kroužek

Prosíme naskenovat a zaslat na mailovou adresu: vrane@zusvrane.cz

Kroužek začíná 12.9.2024 a končí nejpozději k 20.6.2025.

Sbormistryně: 

Petra Škorpíková

Vystudovala Janáčkovu konzervatoř obor herectví a Ježkovu konzervatoř obor populární zpěv. Na svém kontě má tři sólová alba (Benedikta, Duende) Na divadle jí bylo možno zahlédnout v muzikálech Balada pro banditu, Kladivo na čarodějnice, Dobře placená procházka, Romeo a Julie, Zločin a trest a další…Momentálně spolupracuje s divadlem Radka Brzobohatého jakožto hlasový poradce pro představení Fredie concert Show, či 50 Odstítnů. Petru možno potkat také na koncertech hudebního seskupení FaraBand, které vzniklo na základech muzikoterapie pro lidi s mentálním postižením. Současně se věnuje pravidelné výuce sólového zpěvu.